Izrada mobilnih aplikacija

Izrada mobilnih aplikacija na svim danas relevantnim opetativnim sustavima i platformama, kao što su iOS, Android i Windows Phone.

Mobilna revolucija je tu, broj smartphone korisnika u svijetu premašuje milijardu. Mobilne aplikacije su “in” a tržište mobile korisnika se više ne može zanemariti.

Mobilne aplikacije su bile pretežno zabavnog karaktera ili jednostavne aplikacije za osobnu organizaciju, a s vremenom su pronašle razne funkcionalne primjene kako u poslovnom svijetu tako i u osobnoj upotrebi. Tako danas uz lokacijski bazirane servise, društvene mreže, brojne reklamne i slične smartphone programe, mobilne aplikacije nalaze svoju primjenu u raznim poslovnim procesima unutar tvrtki (terenski i dislocirani rad, prikupljanje i dijeljenje informacija, nadzor i upravljanje,…).

Bez obzira na vrstu vaše potrebe za mobilnim aplikacijama, naš tim će pronaći najbolje rješenje za sve izazove koje nam postavite. Sa zadovoljstvom!

Kako bi Vam omogućili pristup što većem broju mobilnih korisnika, izrađujemo mobilne aplikacije za sve tržišno dominantne platforme smartpone i tablet uređaja!

iOS programiranje

iPhone i iPad platforme su postale snažno rješenje za poslone i krajnje korinsike. Programiranje za iOS operativni sustav vršimo u nativnom kodu koristeči Objective C, bez generičkih frameworka i sličnih gotovih rješenja. Na taj način osiguravamo maksimum u smislu izgelda i funkcionalnosti mobilne aplikacije, radeći “pixel perfect” rješenja.

Uvijek smo u korak s zadnjim trendovima sa područja korisničih sučelja i isksutva korisnika (UI/UX), kako bi zadovoljili i one najzahtjevnije. Za ovo konstatno rastuće tržište, možemo isporučiti vrhunska rješenja potpuno izrađena po vašoj mjeri.

Android programiranje

Izvorno Google-ov operativni sistem za smartphone i tablet uređaje kojeg su prigrlili svi najveći proizvođači. Za razliku od nešto skupljih i ne toliko raznovrsnih iOS uređaja, Android se ugrađuje na smartphone i tablet uređaje svih cjenovnih razreda od „low„ do „high-end„ rješenja. Ova polarizacija tržišta mobilnih operacijskih sustava nama ne predstavlja nikakvu zapreku da udovoljimo svim vašim zahtjevima za izradom aplikacija i na ovom OS-u. Štoviše, vrlo smo iskusni u izradi mobilnih aplikacija na Android operativnom sustavu koje svojim izgledom i funkcionalnim karakteristikama nimalo ne zaostaju u odnosu na iPhone mobilne aplikacije.

BESPLATNE KONSULTACIJE ZATRAŽITE NA BROJ +38761555065

BESPLATNE KONSULTACIJE ZATRAŽITE NA BROJ +38761555065

KONTAKTIRAJTE NAS

Izrada mobilnih aplikacija. Izrada mobilnih aplikacija Sarajevo. Izrada Android aplikacija. Izrada iOS aplikacija. Izrada Android aplikacija Sarajevo.