Izrada web stranica

WEB DIZAJN AGENCIJA SA KOMPLETNOM USLUGOM

Nemojte nas doživljavati kao prodavca, mi smo vaša produžena ruka, dio vašeg tima, na zajedničkoj smo strani u istoj borbi u kojoj vaš brend ubjedljivo pobeđuje.

Da pojednostavimo: ovo je poput ljubavne priče u kojoj su se dvoje sreli, upoznali, počeli da vjeruju jedno drugom i postali uspješan tim.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i dizajn koji menjaju tok poslovanja naših klijenata i nas. Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti..

WEB DIZAJN U SKLADU SA NOVIM SVIJETSKIM TRENDOVIMA

RESPONSIVE DIZAJN PRILAGOĐEN MOBILNIM UREĐAJIMA

Statistike pokazuju znatan porast broja korisnika koji pretražuju internet putem mobilnih uređaja. Ovaj trend će se vrlo vjerovatno nastaviti i u budućnosti, te se kao odgovor na nove zahtjeve posjetilaca pojavio novi pristup i koncept u dizajnu web sajtova pod nazivom „responsive dizajn” (responzivni ili onaj koji se prilagođava uređaju).

Responsive web dizajn se fokusira na jednostavnost. Zasnovan je na ideji da se napravi samo jedana web stranica koja može da se prikazuje na svim veličinama ekrana bilo da je to mobilni telefon, laptop, tablet.

PREDNOSTI KOJE DONOSI OVAJ PRISTUP

– mala cijena održavanja – s obzirom na to da imamo samo jednu stranicu koju treba održavati, dok se mijenja prikaz na različitim uređajima, sadržaj ostaje nepromjenjen.
– ujednačen vizuelni identitet – s jednom web stranicom i za mobilne i desktop uređaje mnogo je lakše održati jedinstven vizuelni identitet i prepoznatljivost vašeg brenda.
– prilagođenost korisnicima – web stranice sa responsive dizajnom su jednostavni za upotrebu i omogućuju klijentima da se lako povežu sa vašom kompanijom.
– nema redirekcije web stranice na drugu adresu – činjenica je da imate jednu web stranicu za sve uređaje tako da nema potrebe za preusmjeravanjem na druge adrese.

KAKO MI RADIMO

Pravimo funkcionalne i vizuelno dopadljive web stranice prema Vašim zahtjevima. Nakon početnog usaglašavanje, počinjemo izradu web stranice kroz slijedeće procese:

Analiza – iscrpno prikupljanje podataka o Vašoj kompaniji
Planiranje – detaljna razrada plana i dinamike aktivnosti
Dizajn – web dizajn, elementi stranice, povezivanje sadržaja …
Razvoj – programiranje, baze podataka, HTML/PHP/CSS …
Testiranje i isporuka – možete početi provjeravati ili već koristiti web stranicu
Održavanje – održavanje sadržaja, zaštita od neovlaštenih upada…
Nadogradnja – proširivanje funkcionalnosti i objavljenih sadržaja

Nećemo Vam samo napraviti web stranicu, nego ćemo Vam isporučiti kompletno gotovo rješenje online nastupa Vaše kompanije na Internetu, te obezbjediti kompletnu SEO optimizaciju, grafičku pripremu i postavku za društvene mreže.

BESPLATNE KONSULTACIJE ZATRAŽITE NA BROJ +38761555065

KONSULTACIJE ZATRAŽITE NA BROJ +38761555065

KONTAKTIRAJTE NAS

Možda biste željeli novu web stranicu? Možda želite da poboljšate postojeće web stranice ili dizajn logotipa. Što god imate na umu, uvjereni smo da možemo Vam pružiti ono što tražite.
Trebate novu web stranicu ili redizajn postojeće? Svaki naš rad krasi jedinstvenost, pristup prilagođen vašim potrebama i poslovanju i najnovije tehnologije i alati pri izradi web stranica koje povećavaju vaš ugled i donose profit. Prilikom izrade web rješenja fokusiramo se na njihovu jednostavnost korištenja. Bilo da se radi o mobilnim aplikacijama, modulima za online booking smještaja, Rent-a-car modulu, webshop online aplikaciji ili nekim drugim rješenjima iz naše produkcije sve je podređeno jednostavnosti korištenja na zadovoljstvo naših klijenata.

PROFESIONALNA WEB RJEŠENJA

Detaljno ćemo analizirati Vaše potrebe, razraditi ponudu, odrediti financijsku konstrukciju i napraviti idealno web rješenje:

• Web stranice sa CMS sustavima (CMS – Content Management System, odnosno sustav za samostalno upravljanje sadržajem) omogućuje vlasniku (administratoru) web stranice ažuriranje posredstvom administratorskog panela razvijenog prema Vašim potrebama
• Web portali
• Mobilne aplikacije (Android i IOS)
• Web shop sustavi
• Web centrale

Izrada web stranica Sarajevo. Jeftina izrada web stranica Sarajevo. Kvalitetna izrada web stranica Sarajevo. Najbolje web stranice Sarajevo. Web stranice Sarajevo. Web design Sarajevo. Pravljenje web stranica Sarajevo. Agencija za pravljenje web stranica Sarajevo. Marketing agencija Sarajevo.