Izrada newslettera uključuje

Analiza ciljeva i konzultacije
Većina posjetitelja pogleda newlsetter na nekoliko sekundi, u tih nekoliko sekundi obavezno je primatelja zainteresirati!

Dizajn i programiranje
Kreativan dizajn i zanimljivu strukturu newslettera vrlo je bitno odraditi prilagođeno za sve preglednike, Vašoj djelatnosti, ali i publici koja će primati emailove. Svi naši newsleteri su responsive, odnosno dizajn newslettera se prilagođava uređaju i dimenziji ekrana.

Analiza i statistika
Nakon svakog slanja radi se analiza i uređenje liste emailova (brisanje odbijenih, nepostojećih i emailova koji su zatraženi za brisanje s liste).

IZNAJMLJIVANJE BAZE MAILOVA

Ukoliko nemate svoju bazu mailova mi Vam možemo ustupiti našu koja sadrži preko 15.000 mail adresa. Na našoj mail listi se nalaze kompanije i pojedinci iz Bosne i Hercegovine.

Nakon što pošaljemo Vaš newsletter Vi dobijate kompletan izvještaj o učikovitosti Vaše kampanje. Izvještaj sadrži podatke o broju osoba koje su otvorile Vaš newsletter, koliko je njih otvorilo link iz newsletter-a a koliko njih se odjavilo kako ne bi više primali Vaše mailove.

IZRADE NEWSLETTERA

Cijena izrade newsletter-a
– dizajn 3 idejna rješenja
– programiranje prema standardu
– testiranje prikaza u najzastupljenijim email preglednicima
– isporuka svih materijala spremnih za slanje
CIJENA: 150KM
* nakon izrade nije potrebno svaki put raditi novi newsletter već samo nadograditi postojeći s novim sadržajem.

Cijena slanja newslettera
Slanje newslettera je individualno za svakog klijenta, sve zavisi o broju mjesečnih kampanja odnosno slanja, te veličini email liste.
Sve liste za klijenta održavamo što podrazumjeva čišćenje emailova koji nisu aktivni, označeni su sa SPAM, imaju grešku i slično.

Džemala Bijedića 185. 71000 Sarajevo
+387 61 555 065
[email protected]