GRAFIČKI DIZAJN

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Neka Vaš brend zasija punim sjajem

Mi smo grupa talentiranih kreativaca koji Vam mogu pomoći u razvoju novih marketinških ideja za Vaše poslovanje. Specijalizirani smo za rad s malim i srednjim poduzetnicima i razumijemo njihove potrebe.

Naša rješenja su prilagođena Vašim potrebama, visoke kvalitete i pristupačna da zadovolje Vaše marketinške ciljeve.

Vizuelni identitet

Da li Vaš korporativni identitet, brend i marketing komunikacija odražava Vašu viziju i poziciju poslovanja? Naši će Vam konzultanti za marketing pomoći razviti pravu sliku i brend za Vaše poslovanje. Mi ćemo raditi s Vama da shvatite Vaše poslovanje i razvijete marketing koji je usklađen sa vizijom Vaše kompanije. Naš dizajnerski tim ima dugogodišnje iskustvo u dizajniranu profesionalnih reklama, korporativnih identiteta u tiskanim i digitalnim medijima. Naš studio radi 24 sata u danu i nudimo brz preokret na svim Vašim projektima.

Grafički dizajn u online medijima

Specijalizirani smo za grafički dizajn namjenjen za korištenje u online medijima. Kreiramo sve vrste bannera koji će sigurno privući posjetioce.

Grafički dizajn logotipa

Učinite Vašu kompaniju prepoznatljivom, ozbiljnijom i kreativnijom uz dobar logotip. U visokim rezolucijama isporučujemo Vam moderne logotipove po Vašim željama.

Kontaktirajte nas

Grafički dizajn vizit kartice

Kada je riječ o vizualnom identitetu tvrtke poslije logotipa, vizit karte su druge na redu. Pokažite svojim partnerima i kupcima dozu profesionalnosti s modernim vizit kartama.

Grafički dizajn brošura

Ukoliko želite nešto prodati ili ponuditi potencijalnim kupcima brošure su idealan način za to. Nudimo Vam izradu, i grafičku pripremu brošure u svim dimenzijama.

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo