IZRADA LANDING STRANICE

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

KAKO SE LANDING STRANICA UKLAPA U VAŠU STRATEGIJU DIGITALNOG MARKETINGA?

Izrada landing stranice je od vitalnog značaja ako želite da istaknete specijalnu ponudu ili prenesete važnu poruku, a u zamjenu dobijete kontakt podatke posjetilaca. Ona je drugačija od naslovne stranice ili bilo koje druge stranice na web sajtu. Ona ima posebnu, tačno određenu svrhu i cilj. Landing stranica će uvjeriti kupca da navede svoje kontakt podatke kako bi došao do usluge ili proizvoda koje Vi nudite.

LANDING STRANICA PRODAJE VAŠE PROIZVODE

Ako gradite brend, a već imate web stranicu, sljedeći korak je izrada landing stranice. Ona će Vam pomoći da prodate Vaš proizvod i ostvarite zaradu. Izrada landing stranice za specifičan proizvod omogućava kupcu da lahko pronađe Vaš proizvod, posebno kada je stranica SEO optimizirana.

Cilj landing web stranice je pružiti kupcu ono što traži.

Kontaktirajte nas

KAKO IZRAĐUJEMO LANDING STRANICE?

Kreiramo efektivne landing stranice koje će Vam donijeti rezultate.

Pri izradi landing stranice, uzimamo u obzir Vaše ciljeve, ali i ciljeve posjetilaca Vaše stranice.  Rezultat koji želite postići je naša vodilja u cijelom procesu izrade.

U razgovoru sa Vama, odlučujemo o targetiranju određene skupine kupaca kojoj je landing stranica namijenjena.

Nakon što posjete stranicu, ljudi će htjeti da ostanu u kontaktu sa Vama. Sa druge strane, Vi ćete uvidjeti šta je to što kupci žele, i prema tome možete prilagoditi Vaše buduće ponude.

MOĆAN DIZAJN LANDING STRANICE

Garantujemo da će Vaša landing stranica dizajnom koji kreiramo ostaviti moćan prvi utisak na posjetioce. U potrazi za određenim proizvodom ili uslugom, često je landing stranica prva koju će korisnici posjetiti. Bez obzira gdje se nalazi na web sajtu, ona predstavlja ulazna vrata Vašem poslovanju.

Dobro organizirana ladning stranica koja angažuje posjetioca (klikovi, unos podataka, linkovi), pretvara ga u kupca proizvoda.

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo