Android programiranje

Izvorno Google-ov operativni sistem za smartphone i tablet uređaje kojeg su prigrlili svi najveći proizvođači. Za razliku od nešto skupljih i ne toliko raznovrsnih iOS uređaja, Android se ugrađuje na smartphone i tablet uređaje svih cjenovnih razreda od „low„ do „high-end„ rješenja. Ova polarizacija tržišta mobilnih operacijskih sustava nama ne predstavlja nikakvu zapreku da udovoljimo svim vašim zahtjevima za izradom aplikacija i na ovom OS-u. Štoviše, vrlo smo iskusni u izradi mobilnih aplikacija na Android operativnom sustavu koje svojim izgledom i funkcionalnim karakteristikama nimalo ne zaostaju u odnosu na iPhone mobilne aplikacije.

Aplikacije ne može zanemariti

Mobilna revolucija je tu, broj smartphone korisnika u svijetu premašuje milijardu. Mobilne aplikacije su “in” a tržište mobile korisnika se više ne može zanemariti.

Mobilne aplikacije uz lokacijski bazirane servise, društvene mreže, brojne reklamne i slične smartphone programe, mobilne aplikacije nalaze svoju primjenu u raznim poslovnim procesima unutar kompanija.

Bez obzira na vrstu Vaše potrebe za mobilnim aplikacijama, naš tim će pronaći najbolje rješenje za sve izazove koje nam postavite.

Džemala Bijedića 185. 71000 Sarajevo
+387 61 555 065
[email protected]