IZRADA WEB SHOPA

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

UNIKATAN WEB SHOP

Kreiramo za Vas web shop koj je prepoznatljiv i unikatan te prate posljednje trendove i tehnologije izrade web shopa. Svaki web shop koje smo do sada uradili bio je u potpunosti prilagođen željama klijenata.

Izrada modernih responsive web shopova i njihovo pozicioniranje na Google-u i drugim internet pretraživačima značajno su uticali na rast broja potrošača, rast prometa i dobiti naših klijenata.

Kvalitet rada, iskustvo i znanje omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Švicarske, Njemačke, Austrije, Australije, Slovenije, Švedske, Holandije itd.

KOMPLETNA USLUGA

Nemojte nas doživljavati kao prodavca, mi smo vaša produžena ruka, dio vašeg tima, na zajedničkoj smo strani u istoj borbi u kojoj vaš brend ubjedljivo pobeđuje.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i dizajn koji mjenjaju tok poslovanja naših klijenata i nas. Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti.

Smatramo da je svaki projekat izrade web shopa drugačiji i prilagođavamo se Vašem poslovnom modelu. Nudimo kompletna riješenja za web shop koja naš tim uspješno implementira kroz dobro osmišljen dizajn sa čistim i optimizovanim kodom.

Kontaktirajte nas

KAKO MI RADIMO

Prilikom izrade web stranica, proces planiranja je od vitalnog značaja kako bi se osiguralo da sve ide lako tokom razvoja. Gotovo je nemoguće biti uspiješan online bez web shopa koja dobro funkcioniše i za kompaniju i za njene klijente.

Od prikupljanja početnih informacija, do stvaranja web shopa i na kraju održavanja i ažuriranja sve mora biti pravilno isplanirano.

PROCES IZRADE

Prva faza – Sakupljanje informacija 
Ovaj korak uključuje razumijevanje proizvoda i njegove ciljne skupine te samog tržišta na kojem klijent posluje.

Faza dva – Dizajn
Na osnovu prikupljenih informacija, prelazi se na izgled web shopa. Na primjer, web shop namjenjen prodaji odjeće će izgledati mnogo drugačije od web shopa za prodaju auto djelelova.

Faza tri – Razvoj
Razvojna faza je tačka u kojoj se kreira sam web shop. Naši programeri koristiti sve pojedinačne grafičke elemente da stvore funkcionalan web shop.

Faza četiri – Ispitivanje i isporuka
U ovoj fazi programeri počinju sa testiranjem i ispitivanjem web shopa.

PRISTUP BEZ OGRANIČENJA

Bilo da tražite nešto tradicionalno da biste prenijeli osjećaj sofisticirane jednostavnosti ili nešto upečatljivo za trajni utisak, nijedan zahtjev nije prevelik za naš tim.

Idite dalje nego što ste mislili da možete.

KORISNIČKE POTREBE

Nećemo Vam samo napraviti web shop, nego ćemo Vam isporučiti kompletno gotovo riješenje online prodaje Vaše kompanije na internetu, te obezbjediti kompletnu SEO optimizaciju, grafičku pripremu i postavku za društvene mreže.

Naše opredjeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa izrade web shopa pa sve do implementacije riješenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprijekornu komunikaciju.

ŠTA JE POTREBNO ZA USPJEH WEB SHOPA?

Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti web shop, već je potrebno konstantno raditi na njoj i tek tada se može očekivati da dođu i poslovni rezultati. oMedia tim ima potencijala da ispuni sve uslove kako bi Vaš web shop doveo do zacrtanog cilja.

Naš glavni zadatak je izrada web shopa koji će krajnjim korisnicima biti jednostavne i lake za upotrebu a Vama povećati obim prodaje.

Kontaktirajte nas

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo