IZRADA WEB STRANICA

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

IZRADA WEB STRANICA ZA JAVNA PREDUZEĆA U BIH

Naše web stranice su u potpunosti prilagođene zakonskoj regulativni te prikazuju sve zakonom propisane elemente te su vizualno prepoznatljive i jedinstvene te prate posljednje trendove i tehnologije izrade web stranica. Sve web stranice koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata. 

Izrada modernih responsive web stranica i njihovo pozicioniranje na Google-u i drugim internet pretraživačima značajno su uticali na rast broja potrošača, rast prometa i dobiti naših klijenata.

Kvalitet rada, iskustvo i znanje omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata iz Bosne i Hercegovine, Švicarske, Njemačke, Austrije, Australije, Slovenije, Švedske, Holandije itd.

KOMPLETNA USLUGA

Nemojte nas doživljavati kao prodavca, mi smo vaša produžena ruka, dio vašeg tima, na zajedničkoj smo strani u istoj borbi u kojoj vaš brend ubjedljivo pobeđuje.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i dizajn koji mjenjaju tok poslovanja naših klijenata i nas. Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti.

Smatramo da je svaki projekat izrade web stranice drugačiji i prilagođavamo se Vašem poslovnom modelu. Od kompletnih riješenja za internet trgovine do personalizovanih web stranica i web aplikacija, naš tim uspješno implementira dobro osmišljen dizajn sa čistim i optimizovanim kodom.

Kontaktirajte nas

KAKO MI RADIMO

Prilikom izrade web stranica, proces planiranja je od vitalnog značaja kako bi se osiguralo da sve ide lako tokom razvoja. Gotovo je nemoguće biti uspiješan online bez web stranice koja dobro funkcioniše i za kompaniju i za njene klijente.

Od prikupljanja početnih informacija, do stvaranja web stranice i na kraju održavanja i ažuriranja sve mora biti pravilno isplanirano.

PROCES IZRADE

Prva faza – Sakupljanje informacija 
Ovaj korak uključuje razumijevanje klijenta i njegovog poslovanja i ciljeva. Koja je svrha web stranice? Da li želite da pružite informacije, promovišete uslugu ili prodate proizvod?

Faza dva – Dizajn
Na osnovu prikupljenih informacija, prelazi se na izgled web stranice. Na primjer, web stranica namjenjena prodaji odjeće će izgledati mnogo drugačije od one za finansijske institucije.

Faza tri – Razvoj
Razvojna faza je tačka u kojoj se kreira sama web stranica. Naši programeri koristiti sve pojedinačne grafičke elemente iz prototipa da stvore stvarnu, funkcionalanu web stranicu.

Faza četiri – Ispitivanje i isporuka
U ovoj fazi programeri počinju sa testiranjem i ispitivanjem web stranice.

PRISTUP BEZ OGRANIČENJA

Bilo da tražite nešto tradicionalno da biste prenijeli osjećaj sofisticirane jednostavnosti ili nešto upečatljivo za trajni utisak, nijedan zahtjev nije prevelik za naš tim.

Idite dalje nego što ste mislili da možete.

KORISNIČKE POTREBE

Nećemo Vam samo napraviti web stranicu, nego ćemo Vam isporučiti kompletno gotovo riješenje online nastupa Vaše kompanije na internetu, te obezbjediti kompletnu SEO optimizaciju, grafičku pripremu i postavku za društvene mreže.

Naše opredjeljenje i cilj jesu ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa izrade web stranice pa sve do implementacije riješenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprijekornu komunikaciju.

ŠTA JE POTREBNO ZA USPJEH WEB STRANICE?

Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti web stranicu, već je potrebno konstantno raditi na njoj i tek tada se može očekivati da dođu i poslovni rezultati. oMedia tim ima potencijala da ispuni sve uslove kako bi Vašu web stranicu doveo do zacrtanog cilja.

Naš glavni zadatak je izrada web stranica koje će krajnjim korisnicima biti jednostavne i lake za upotrebu.

Kontaktirajte nas

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo