IZRADA WEB STRANICE ZA PREZENTACIJU KOMPANIJE

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

PREZENTACIJA VAŠEG BRENDA NA INTERNETU

Izrada web stranice za prezentaciju kompanije na internetu je naša specijalnost. Skoro svako može kreirati web sajt. Ali, mi kreiramo web sajt strateški, fokusiramo se da angažujemo posjetioce, prenesemo Vašu ključnu poruku i pretvorimo prezentaciju Vašeg brenda kroz web stranice u profit.

ISTRAŽIVANJE I STRATEGIJA

Da bismo Vaš brend predstavili na internetu, oslanjamao se isključivo na informacije. Razgovaramo s Vama o Vašim ciljevima, kupcima, rivalima i historiji brenda. Nakon analize i istraživanja brenda, prelazimo na pozicioniranje dobivenih informacija na različite dijelove sajta, definisanje i kreiranje sadržaja, definisanje SEO strategije i slično.

Kontaktirajte nas

KREIRANJE SADRŽAJA

Sadržaj nikad ne kreiramo tek tako, da popunimo praznine na web stranici. Svaki naslov, svaka slika ili bilo koji vizualni element ima svoju svrhu i na različit način prenosi poruku posjetiocu.  Rezultat je digitalni sadržaj koji pokreće posjetioca stranice na akciju, uvjerava ga i pretvara u kupca proizvoda ili korisnika usluge koju nudite.

DIZAJN

Dekoracije na web stranici ne prenose poruku. To čini sadržaj. Naši dizajneri se, stoga, oslanjaju na sadržaj prilikom kreiranja interesantnih elemenata. Njihov cilj jeste da istaknu poruku koju želite da prenesemo.

OPTIMIZACIJA I PRIKAZ NA MOBILNIM UREĐAJIMA

Mi kreiramo SEO strategiju za Vašu web stranicu, kako bi bila što bolje rangirana na internet pretraživačima. Znamo da najviše posjetilaca dolazi do Vaše stranice putem mobilnih uređaja, te smo osigurali i taj aspekt dizajna. Web stranice koje mi izrađujemo su u potpunosti prilagođene prikazu na svim vrstama uređaja, što doprinosi i boljoj SEO ocjeni Vaše web stranice.

IZRADA WEB STRANICE I REZULTAT

Web stranice koje izrađujemo su atraktivne, intuitivne, brze i prilagođene Vašim specifičnim željama i ciljevima. Pored toga, tehnički su besprijekorno urađene.

Dopustite nam da prezentaciju Vašeg brenda na web sajtu pretvorimo u profit!

Spremni ste da krenemo u projekat izrade web stranice za prezentaciju brenda, ili želite znati više o našem načinu rada?

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo