Kako funkcionišu društvene mreže?

Društveni mediji su odličan način da se povežete sa svojim fanovima i pretvorite ih u prave kupce. Pružanjem kvalitetnog sadržaja, Vi možete steći popularnost i uspostaviti Vašu online reputaciju. Ako želite da Vaše poslovanje raste, morate izgraditi solidnu online prisutnost i stvoriti trajne odnose sa svojim klijentima. oMedia Vam može pomoći da izgradite svoju online prisutnost i saznajte gdje Vaši klijenti provode online vrijeme.

Društvene mreže za Vaše poslovanje

Naš tim će identificirati najbolje društvene mreže za Vaše poslovanje i distributirati sadržaj na tim mrežama.  Ovaj tip marketinga povećava izlaganje Vašeg sadržaja i povećava vašu online prisutnost. Kontroliranjem Vašeg sadržaja, možete doći do šire publike i povećati svoju vidljivost na internetu. Ova praksa se temelji na razvoju mreže sastavljene od ljudi koji imaju zajedničke interese.

Aktivnosti na društvenim mrežama

Statistika na društvenim mrežama
Aktivno pratite rast popularnosti i onog što Vaši fanovi rade i gledaju. Dobivajte detaljne statistike u realnom vremenu i slušajte pohvale i kritike svojih kupaca.

Nagradne igre na društvenim mrežama
Povećajte svoju prisutnost na društvenim mrežama i promovirajte Vaš brand kroz interakciju s korisnicima. Organizirajte takmičenje, nagradne igre i gledajte kako Vaš brand rast.

Upravljanje društvenim mrežama
Upravljanje društvenim mrežama često zna bit jako težak i mukotrpan posao. Svu svoju brigu o vođenju i objavljivanju na društvenim mrežama prepustite nama, a mi ćemo Vas redovito obavještavati o svemu!

Postavite svoj račune na pravi način
Više nije dovoljno imati samu stranicu koja super izgleda. Prepustite nam da Vaše stranice na društvenim mrežama grafički doradimo, i popunimo svim neophodnim informacijama.

Targetirajte publiku koju želite
Zaboravite na gubitak svog novca i vremena sa oglašvanjem od kojeg nemate ništa. Za Vas targetiramo samo relevantnu publiku koja pokazuje interes u Vaše proizvode ili usluge!

Povećajte bazu fanova
Povečajte bazu fanova, i aktivnosti na svojim društvenim mrežama! Koristeći zadnje dostupne marketinške adute uspješno Vam povećavamo fanova i do par tisuća komada više.

Džemala Bijedića 185. 71000 Sarajevo
 +387 61 555 065
info@omedia.ba