ODRŽAVANJE WEB STRANICA

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Održavanje i ažuriranje

Održavanje web stranica najčešće podrazumjevaja zaštitu od hakerskih upada i neovlaštenog korištenja web stranice, zaštitu od virusa, backup, promjenu kompletnog ili dijela sadržaja, promjenu teksta ili fotografija i sl. Omogućite Vašoj web stranici da bude u korak s vremenom, da bude vidljiva na pretraživačima sa osvježenim sadržajem i fotografijama.

Kontaktirajte nas

Održavanje sadržaja

Najvažnija stvar koju možete učiniti za Vašu web stranicu jeste da redovno dodajete novi jedinstven sadržaj. Upravljanje sadržajem uključuje stvari poput objavljivanja postova na blogovima, dodavanje fotografija, ažuriranja stranica i slično. Važan faktor dobrog upravljanja sadržajem je optimizacija svake web stranice. To važi i za postavljanje fotografija koje trebaju optimizovane i sa oznakama, kao i svedene u odgovarajuće veličine kako ne bi opterećivale i usporavale server.

Pravilno formatiranje sadržaja za web je zahtjeva razumjevanje SEO optmizacije kako bi isti rezultirali povećanjem broja pojestilaca na Vašoj web stranici.

Održavanje servera

Održavanje web stranica podrazumijeva održavanje visokog stupnja sigurnosti Vaše web stranice, izradu sigurnosnih kopija baze podataka i/ili cjelokupnog sadržaja Vaše stranice, nadograđivanje i brigu oko kompatibilnosti instaliranih aplikacija, administraciju e-mail adresa, hostinga i domene korisnika.

Kontaktirajte nas

Cijena održavanja web stranice

Cijene održavanja i ažuriranja web stranica se određuju prema utrošenim satima dizajnera/programera a trajanje samog održavanja ovisi o složenosti Vašeg zahtjeva. Cijena paušalnog održavanja web stranica po satu je niža nego kod održavanja po potrebi, kada se naplaćuje jednokratno.

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo