SEO OPTIMIZACIJA

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Šta je SEO optimizacija

Jednostavno rečeno, SEO optimizacija je prilagođavanje sadržaja web stranice zahtjevima pretraživača (Google, Yahoo, Bing…) i to tako da ga oni prepoznaju kao bitnog i korisnog za posjetioce i postave na vrh liste organske pretrage.

Zanemarivanje značaja SEO optimizacije web stranice dovešće do toga da izgubite klijente a time i zaradu. Jer, ako Vas nema na prvim stranama Google-a, kao da Vas uopšte nema na internetu.

Web stranica optimizirana za korisnike

Možda će Vam se učiniti čudnim, ali stranicu ne optimiziramo za pretraživače, već za korisnike. Dobri i korisni sadržaji za korisnike su najbolji izvor posjeta.

Takođe obezbjeđujemo i promotivne aktivnosti u cilju boljeg pozicionaranja i garantujemo brzo indeksiranje i visoko pozicioniranje na vodećim svjetskim pretraživačima.

Šta je web stranica bez posjetilaca?

Odgovor je više nego jednostavan: Ništa! Internet stranica bez posjetilaca vrijedi kao prazan list papira.

S obzirom da većina posjetilaca dolazi putem raznih pretraživača (Google, Yahoo, Bing), potrebno je izraditi inteligentnu SEO strategiju u cilju prilagođavanja web stranice ključnim riječima iz domena poslovanja Vaše kompanije i time ostvariti bolje pozicioniranje na pretraživačima. Obezbjediti sadržaje od kojih će posjetioci imati koristim jedan je od naših imperativa.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontinuiran proces

SEO je u današnje vrijeme postao neizbježan dio promotivih aktivnosti, u koji se dosta ulaže, jer se svakodnevno pojavljuje veliki broj novih web stranica i konkurencija je sve veća.

Doći na prvu stranicu Google rezultata nije nimalo lako, a još teže se tu i zadržati. Zato je SEO optimizacija sadržaja za pretraživače kontinuirani proces. To je rad na duge staze gdje nema lahkog i brzog puta, ali je dobit sigurna.

Prvi na Google pretrazi

Veliki dio posla oko SEO optimizacije može se obaviti pri samoj izradi web stranice zato je veoma važno da taj dio posla prepustite stručnjacima. Međutim stalna i svakodnevna aktivnost na određenim aspektima web stranice je neophodna da bi se dostigao željeni rezultat, a to je biti prvi na Google-u za određenu ključnu riječ.

Osim toga pretraživači stalno uvode nove algoritme a ni konkurencija ne sjedi skrštenih ruku.

Kontaktirajte nas

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo