OUTSOURCING

Da nikada više ne propustite klijenta!

White label

Uspješno rješavanje web i marketinških problema je naš imperativ. Partneri nas rado biraju zahvaljujući širini usluga koje nudimo, ali i dostupnosti za pronalazak najboljeg rješenja. White label pristup se podrazumjeva a dugoročna saradnja koju ostvarujemo sa marketinškim agencijama i development kompanijama u Vašem slučaju može značiti stabilnost i mogućnost da odgovorite na veći broj upita.

Pomoći ćemo Vam u odgovoru na svaki inicijalni zahtjev, pripremiti strategiju i riješiti najkompleksnije probleme u dogovorenom roku.

Outsourcing agencija u Bosni i Hercegovini

Mnogi naši klijenti su web i grafičke agencije kojima je potreban outsourcing partner za kodiranje njihovih rešenja. To su klijenti koji žele validan kod, responsive design, brzo učitavanje stranica bez suvišnog koda.

Izuzetno je teško pronaći da pojedinac može biti kompetentan u svim sferama. Naša uska specijalizacija pojedinaca za svaku posebnu oblast može riješiti Vaše probleme.

Kontaktirajte nas

Kod prepustite nama

Vjerujemo da Vaši klijenti cijene vrijednost jedinstvenih, unikatnih web stranica, zato svaku web stranicu kreiramo u potpunosti prema Vašim zahtjevima. Potpuno kontrolu nad sadržajem i administracijom web stranice prepuštamo Vama i Vašem klijentu kroz jednostavan CMS.

Vaši klijenti ne kupuju kvalitetan kod već to očekuju. Uložite svoje vrijeme u strategiju, dizajn i sadržaj a nama prepustite da se bavimo kodiranjem.

Kontaktirajte nas

Povjerljivost podataka

Ne otkrivamo s kim surađujemo te Vaši projekti nisu vidljivi u našem portfoliu i rado potpisujemo ugovor o povjerljivosti podataka / NDA  (Non-Disclosure Agreement) na početku našeg partnerstva.

Najbolje radimo

Naš fokus je na kreiranju malih i srednjih projekata koje agencije koriste u svakodnevnoj komunikaciji kao što su:
Landing web stranice za advokate, restorane, klinike i slično koje trebaju samo osnovne funkcije poput kontakt forme, slidera, galerije, mape i slično.
Klasične web stranice za prezentaciju kompanije sa bazom podataka, te mogućnošću unosa sadržaja u vidu bloga ili slično.
Web trgovine / eCommerce za prezentaciju asortimana proizvoda Vašeg klijenta sa integrisanim oniline plaćanjem i jednostavnim CMS-om za samostalno upravljanje web trgovinom.

Kontaktirajte nas

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo