Izrada web stranica.

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Jedinstvne web stranice.

Naša glavna odlika je izrada jedinstvenih i prepoznatljivih web stranica. Pratimo posljednje trendove i tehnologije izrade web stranica. Sve web stranice koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata.

Izrada modernih responsive web stranica i njihovo pozicioniranje na Google-u i drugim internet pretraživačima značajno su uticali na rast broja potrošača, rast prometa i dobiti naših klijenata.

Kvalitet rada, iskustvo i znanje omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata. Naši klijenti dolaze iz Bosne i Hercegovine, Italije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Australije, Slovenije, Švedske, Holandije itd.

Dio Vašeg tima.

Kompletna usluga.

Mnogo je kompanija koje mogu kreirati Vašu web stranicu ali mi težimo ka detaljnoj poslovnoj analizi i cjelovitom pregledu dizajna koji će dati konkretne finansijske rezultate. Dizajniramo unikatne web stranice koje privlače, komuniciraju i pretvaraju posjetioce u kupce Vaših proizvoda. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će Vašu web stranicu učiniti jedinstvenom. Dizajniramo web stranice koje su u potpunosti prilagođene prikazu na mobilnim uređajima. Isporučit ćemo Vam kompletno rješenje digitalnog nastupa Vaše kompanije na internetu.

Korisničke potrebe.

Kompletno rješenje.

Naš cilj je ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa izrade web stranice pa sve do implementacije riješenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprijekornu komunikaciju. Nećemo Vam samo napraviti web stranicu. Dobit ćete gotovo rješenje online nastupa Vaše kompanije na internetu.

Finalni proizvod.

Proces.

Proces je jednako važan kao i finalni proizvod. Iskustvo nam govori da je ono što radimo jednako važno koliko i kako to radimo. Jedan dizajn ne odgovara svima, pa svoj pristup prilagođavamo potrebama svakog pojedinačnog klijenta. Nisu svi projekti složeni, ali svaki projekt zahtijeva isti nivo brige i pažnje.

Idite dalje nego što ste mislili da možete.