IZRADA WEB STRANICA

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

JEDINSTVENE WEB STRANICE

Naša glavna odlika je izrada jedinstvenih i prepoznatljivih web stranica. Pratimo posljednje trendove i tehnologije izrade web stranica. Sve web stranice koje smo do sada radili bile su u potpunosti prilagođene željama klijenata.

Izrada modernih responsive web stranica i njihovo pozicioniranje na Google-u i drugim internet pretraživačima značajno su uticali na rast broja potrošača, rast prometa i dobiti naših klijenata.

Kvalitet rada, iskustvo i znanje omogućili su nam da sarađujemo sa više od 300 klijenata. Naši klijenti dolaze iz Bosne i Hercegovine, Švicarske, Njemačke, Austrije, Australije, Slovenije, Švedske, Holandije itd.

Niste sigurni u to da će web stranica doprinijeti Vašem poslovanju? Naš članak će Vam pomoći da riješite dileme: Da li Vam je potrebna web stranica ili je dovoljna samo Facebook stranica?

KOMPLETNA USLUGA

Nemojte nas doživljavati kao prodavca. Mi smo produžena ruka Vašeg tima, na zajedničkoj smo strani, u istoj borbi u kojoj vaš brend ubjedljivo pobjeđuje.

Pažljivo slušamo, razvijamo strategiju i dizajn koji mjenjaju tok poslovanja naših klijenata i nas. Naš rad predstavlja kulminaciju kreativnih vizija, sjajnih ideja i potpune posvećenosti.

Smatramo da je svaki projekat izrade web stranice drugačiji i prilagođavamo se Vašem poslovnom modelu.

Nudimo kompletna rješenja za internet trgovine, personalizovane web stranice i web aplikacije. Naš tim uspješno implementira dobro osmišljen dizajn sa čistim i optimizovanim kodom.

Kontaktirajte nas

KAKO MI RADIMO

Prilikom izrade web stranica, proces planiranja je od vitalnog značaja kako bi se osiguralo da sve ide lako tokom razvoja. Gotovo je nemoguće biti uspiješan online bez web stranice koja dobro funkcioniše i za kompaniju i za njene klijente.

Od prikupljanja početnih informacija, do stvaranja web stranice i na kraju održavanja i ažuriranja sve mora biti pravilno isplanirano.

PROCES IZRADE WEB STRANICA

Prva faza – Sakupljanje informacija 
Ovaj korak uključuje razumijevanje klijenta i njegovog poslovanja i ciljeva. Koja je svrha web stranice? Da li želite da pružite informacije, promovišete uslugu ili prodate proizvod?

Faza dva – Dizajn
Na osnovu prikupljenih informacija, prelazi se na izgled web stranice. Na primjer, web stranica namjenjena prodaji odjeće će izgledati mnogo drugačije od one za finansijske institucije.

Faza tri – Razvoj
U razvojnoj fazi se kreira sama web stranica. Naši programeri koristiti sve pojedinačne grafičke elemente iz prototipa da stvore stvarnu, funkcionalanu web stranicu.

Faza četiri – Ispitivanje i isporuka
U ovoj fazi programeri testiraju funkcionalnost web stranice.

PRISTUP BEZ OGRANIČENJA

Da li težite nečem tradicionalnom da prenesete osjećaj sofisticirane jednostavnosti? Možda tražite nešto upečatljivo za trajni utisak? Nijedan zahtjev nije prevelik za naš tim.

Idite dalje nego što ste mislili da možete.

KORISNIČKE POTREBE

Krajnji korisnici naših proizvoda su ljudi. Shodno tome, mi kreiramo naše proizvode za ljude. Ovakav pristup dizajniranju web stranica i web aplikacija, osigurava da su proizvodi intuitivni za korištenje, a istovremeno pružaju vrijednost kompaniji.

Naš cilj je ostvarivanje dugoročnih partnerstava sa klijentima, pokrivajući svaki aspekt procesa izrade web stranice pa sve do implementacije riješenja. Nudimo kompletnu transparentnost aktivnosti i rezultata, upravljanje projektima i besprijekornu komunikaciju.

Nećemo Vam samo napraviti web stranicu. Dobit ćete gotovo rješenje online nastupa Vaše kompanije na internetu. Time podrazumijevamo kompletnu SEO optimizaciju, grafičku pripremu i postavku za društvene mreže.

ŠTA JE POTREBNO ZA USPJEH WEB STRANICE?

Internet je takvo okruženje da nije dovoljno samo napraviti web stranicu. Potrebno je konstantno raditi na njoj i održavati je, i tek tada se može očekivati da dođu i poslovni rezultati. oMedia tim ima potencijal da ispuni sve uslove kako bi Vašu web stranicu doveo do zacrtanog cilja.

Naš glavni zadatak je izrada web stranica koje će krajnjim korisnicima biti jednostavne i lake za upotrebu.

Mi vršimo istraživanje i analiziramo Vaš brend da bi kroz dizajn web stranice istakli njegovu suštinu. Tako stvaramo ugodno digitalno iskustvo za Vaše korisnike i posjetioce web stranice.

Kontaktirajte nas

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo