PPC OGLAŠAVANJE

Ne težimo masovnoj produkciji već primjenjujemo personalizovan, profesionalan pristup svakom klijentu.

Promocija kada Vam je to najpotrebnije

PPC oglašavanje (pay per click – plati po kliku) je odličan način da dobijete posjetioce / kupce kada su Vam oni najviše potrebni. Većina kompanija se ne može osloniti samo na PPC oglašavanje zbog dosta visoke cijene ali i u kombinaciji sa drugim oblicima internet marketinga donosi odlične rezultate.

Kontaktirajte nas

Analiza donosi rezultate

Pregled broja posjetilaca te analizom njihovog ponašanja na Vašoj web stranici prilagođavamo PPC kampanju kako bi rezultirala povećanjem zarede i rastom poslovanja. Podaci kao što su broj posjeta, broj pregleda stranica, vrijeme provedeno na stranici služe samo za bolje razumjevanje ponašanja Vaših kupaca.

PPC kampanje koje su usmjerene na zaradu

Kreiramo i održavamo kampanje kojima je jedini cilj povećanje zarade i rast prihoda. Iskustvo i znanje koje smo stekli s vremenom omogućavaju nam da postižemo iznadprosječne rezultate za naše klijente, bili oni male kompanije koje žele rasti ili velike kompanije koje otkrivaju nove načine zarade.

Koje rezultate možemo postići?

Google Search oglašavanje nudi mogućnost da Vašu reklamu prikažemo baš u trenutku kada se neko interesuje za određeni proizvod ili uslugu i pretražuje je na Google-u. Prikazivanje Vaše reklame samo za ključne riječi koje Vi odaberete garantuje dodatnu uštedu u oglašavanju, a plaćate samo kada potencijalni klijent klikne i dođe na Vašu web stranicu.

PPC oglašavanje omogućava da se obratimo samo osobama koje zaista traže Vaš proizvod ili uslugu, uz mogućnost dodatnog targetiranja po državi, gradu, jeziku itd.

Kontaktirajte nas

NAŠI KLIJENTI

Neki od nevjerovatnih klijenata za koje smo dali sve od sebe

Džemala Bijedića 185
71000 Sarajevo