kifba zasto je besplatno omedia agencija

Zašto je web platforma kif.ba besplatna za sve kompanije

Od osnivanja kompanije oMedia d.o.o. te rada sa klijentima na područiju izrade web stranica i digitalnog marketinga svjedočili smo složenim procesima sa kojima se susreću naši klijenti prilikom kreiranja faktura i ponuda u Wordu i Excelu. Evidencija naplate izdatih faktura je bio proces koji je zahtjevao telefonsku komunikaciju sa računovodstvom te praćanje kif-a što je bilo bespotrebno gubljenje vremena.

Zašto je besplatno?
Naša primarna djelatnost su usluge digitalnog marketinga te riješavanje problema sa kojim se susreću naši klijenti prilikom prodaje svojih proizvoda dok je kif.ba samo jedna od aplikacija koja služi poboljšavanju njihovog poslovanja.

Kako bi smo im olakšali poslovanje kreirali smo prvu verziju web platforme za izdavanje faktura koja je bila dostupa isključivo klijentima naše agencije. Uz feedback koji smo dobili od njih radili smo na konstantnim nadogradnjama kako bi web platforma što je više moguće ispunila sve njihove potrebe.

Nakon više od 5000 faktura koje su kreirali naši klijenti odlučili smo se da ovu web platformu ponudimo na korištenje i drugim kompanijama u Bosni i Hercegovini potpuno besplatno.

Pošto smo imali spremnu platformu koja funkcioniše, sa kojom su naši klijenti zadovoljni te koja ubrzava njihovo poslovanje a zbog naše primarne djelatnosti nismo u mogućnosti posvetiti dodatno vrijeme na prilagodbi ove platforme specifičnim potrebama različitih djelatnosti, odlučili smo se da platformu u njenom izvonom stanju ponudimo besplatno na korištenje svim kompanijama u Bosni i Hercegovini.

Ne postoje nikakvi premium paketi te neke dodatne usluge koje je potrebno platiti, sve je neograničeno i potpuno besplatno. Također sve buduće nadogradnje ove platforme će biti u potpunosti besplatne za sve korisnike.

Više informacija o web platformi kif.ba možete pronaći OVDJE.

Imate dodatnih pitanja?

Izdvojene objave

Naši radovi